Книги » Новинки » Нудота
Нудота
Fb2

Книга Нудота скачать fb2

Назва: Нудота Жан-Поль Сартр
ISBN: 9786175480687
Мова: Українська
Оригінальна назва: La Nausée
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга
16

Скачать Нудота fb2

Короткий зміст книги Нудота - Жан-Поль Сартр

Щось починається й одразу завершується. Це просто подія, яка трапилась і яких регулярно трапляється чимало, чи вже пригода, що не надається до продовження і лише кінець надає їй сенсу? Що таке життя, і чи воно тотожне існуванню? І якщо ні, то що ж таке існування, якщо нудить і від того, й від того?


Роман «Нудота» є майстерним художнім утіленням засадничих питань філософії екзистенціалізму, відповідей на які Жан-Поль Сартр дошукувався впродовж усього життя. Так само відповідей на ці питання дошукується головний герой книги — письменник Антуан Рокантен. Він нотує свої розмисли про абсурдність буття, еротично-сюрреалістичні видіння й нудотні міркування про ворожість довкілля, не підозрюючи, що ввіряє сторінкам щоденника суть існування — себе.

На сторінці ви можете завантажити книгу Нудота в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Нудота належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Жан-Поль Сартр повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Нудота - Жан-Поль Сартр
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
Учора, 22:33
"Нудота" Жан-Поля Сартра — це глибоке дослідження екзистенціалізму та основних питань людського існування. Через призму переживань головного героя, роман порушує тему безглуздості життя та відчуття відчуження. Стиль автора вражає своєю філософською глибиною, що залишає читача в роздумах над сенсом власного буття.
Правовласникам