Книги » Новинки » Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению
Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению
Fb2

Книга Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению скачать fb2

Назва: Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению Джуліан Слей
ISBN: 9789668838248
Оригінальна назва: Julian Sleigh. Lebenskrisen. Zwölf Schritte zu ihrer Bewältigung. – Verlag Freies Geistesleben, 1990.
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2014
Формат: Електронна книга

Скачать Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению fb2

Короткий зміст книги Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению - Джуліан Слей

Час від часу кожен з нас опиняється віч-на-віч зі складною життєвою ситуацією або кризою. Традиційній реакції на них — наріканню на долю — автор пропонує альтернативу. Це пошук у тому, що трапилось, сенсу і джерела нової життєвої енергії. Практичний шлях такої метаморфози описаний у формі дванадцяти кроків і, безперечно, стане у нагоді всім, кому кризи знайомі з досвіду власного життя.

На сторінці ви можете завантажити книгу Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Психологія. Електронна книга автора Джуліан Слей повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению - Джуліан Слей
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
Сьогодні, 01:44
Книга Джуліана Слея "Жизненные кризисы. Двенадцать шагов к их преодолению" є цінним путівником для тих, хто шукає шляхи подолання складних життєвих ситуацій. Автор майстерно поєднує наукові підходи з практичними порадами, що робить матеріал доступним і зрозумілим. Рекомендую всім, хто прагне знайти нові перспективи та зміцнити свою внутрішню стійкість.
Правовласникам