Книги » Новинки » Магічні таємниці мольфарів
Магічні таємниці мольфарів
Fb2

Книга Магічні таємниці мольфарів скачать fb2

Назва: Магічні таємниці мольфарів Орест Стафійчук
ISBN: 9786171290273
Мова: Українська
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Магічні таємниці мольфарів fb2

Короткий зміст книги Магічні таємниці мольфарів - Орест Стафійчук

У своїй новій роботі автор продовжує розповідати про унікальне явище в культурі народів Західної України — мольфарство, його історію та сьогодення. Орест Стафійчук є практикуючим мольфаром, тому книжка насичена великою кількістю практичних порад, які ви можете з користю використовувати у повсякденні. Багато примівок, замовлянь, вірувань, виготовлення та правильне користування мольф-оберегів — ось неповний перелік тих знань, які ви отримаєте, якщо прочитаєте цю книжку.


А для поціновувачів художньої літератури буде цікаво познайомитися з уривками дебютного роману «Дідо Івасик», котрий автор присвячує карпатській магії.

На сторінці ви можете завантажити книгу Магічні таємниці мольфарів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Магічні таємниці мольфарів належить до жанру Філософія та релігія, Релігія та віра. Електронна книга автора Орест Стафійчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Магічні таємниці мольфарів - Орест Стафійчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
Сьогодні, 04:00
"Магічні таємниці мольфарів" Ореста Стафійчука - це захоплююча подорож у світ української магії та фольклору. Автор майстерно поєднує історичні факти з містичними легендами, що дозволяє читачеві зануритися в атмосферу таїнства і магії. Книга залишає по собі незабутнє враження і спонукає досліджувати глибини народної мудрості.
Правовласникам