Книги » Новинки » Дідо Иванчік
Дідо Иванчік
Fb2

Книга Дідо Иванчік Петро Шекерик-Доників скачать fb2

Назва: Електронна книга Дідо Иванчік
ISBN: 978-617-7411-74-0
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 832
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Дідо Иванчік fb2

Короткий зміст книги Дідо Иванчік - Петро Шекерик-Доників

Історія «Діда Иванчіка» — шлях горянина, мисливця і мольфара. На кичерах і зарінках Иванчік, конкуруючи за право бути найкращим, практикує «замовляння», «обертини» й «чінки», відвідує весілля й похорони, церкву й полонину, має справи з бандитами й бісами, косарями й мольфарами, будує, танцює, рефлексує і курить люльку.
«Дідо Иванчік» — це також проникнення у свідомість гуцула наприкінці ХІХ — на початку ХХ століття, де градовий бог є не менш реальним за цісаря, а кохання до мавки може бути сильнішим за любов до власної дружини.
Усі права застережено. Жодну частину цього видання не варто відтворювати будь-яким способом без письмового дозволу видавництва. На сторінці ви можете завантажити книгу Дідо Иванчік в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дідо Иванчік належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Петро Шекерик-Доників повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дідо Иванчік - Петро Шекерик-Доників
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
28 серпня 2024 16:33
Книга Діда Иванчіка "Петро Шекерик-Доників" вражає глибоким аналізом життя та творчості одного з найзначніших українських митців. Автор майстерно передає атмосферу епохи, в якій жив Шекерик-Доників, а також висвітлює його внесок у розвиток української культури. Це читання стане цікавою знахідкою як для спеціалістів, так і для широкого кола читачів, котрі прагнуть більше дізнатися про українську історію та мистецтво.
Правовласникам