Книги » Новинки » Ім'я вітру
Ім'я вітру
Fb2

Книга Ім'я вітру скачать fb2

Назва: Ім'я вітру Патрік Ротфусс
ISBN: 9786171501294
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Name of the Wind
Кількість сторінок: 800
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Ім'я вітру fb2

Короткий зміст книги Ім'я вітру - Патрік Ротфусс

Бестселер The New York Times


Перша частина трилогії, у збільшеному форматі


Епічне фентезі, яке читають в усьому світі


У тихому шинку провінційного містечка немає нічого цікавого. Але саме сюди прямує Хроніст, не раз наражаючись на небезпеки. Винагородою за наполегливість стане зустріч із легендою. Чоловіком, про якого знає весь світ. Королевбивця розкаже йому свою справжню історію.


...Квоуту було лише одинадцять, коли у синьому полум’ї тих, кого називають чандріянами, згоріла його сім’я. Він вижив, але не забув. Що вбило його батьків - демони з дитячих лякалок чи істоти з плоті й крові? Відповідь він шукатиме в переплетінні міських вулиць, секретних архівах, необережно сказаних словах і відблисках сталі. Куди приведе його пошук - знає тільки мінливий вітер…

На сторінці ви можете завантажити книгу Ім'я вітру в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ім'я вітру належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Патрік Ротфусс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ім'я вітру - Патрік Ротфусс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам