Книги » Новинки » Затемнення
Затемнення
Fb2

Книга Затемнення скачать fb2

Назва: Затемнення Ерін Гантер
ISBN: 9786177877676
Мова: Українська
Оригінальна назва: Warriors: Power of Three. Eclipse
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
99

Скачать Затемнення fb2

Короткий зміст книги Затемнення - Ерін Гантер

Четверта книга третього циклу «Сила трьох» серії світового бестселера «Коти-вояки».


Усі троє обраних дізналися про пророцтво. Однак це знання стає для них тягарем. Сила, яку вони отримали, настільки потужна, що її складно контролювати. До того ж між Кланами зростає напруга. Вітряні вояки все частіше полюють на Громовій території, нехтуючи вояцьким правильником. Це вже не просто порушення кордонів, це виклик. Темрява загрожує поглинути чотири Клани, зруйнувавши все, у що вони вірили. Чому їм не допоміг Зореклан? Невже відтепер світ лісових котів зміниться назавжди?


Переклад з англійської — Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення — Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт».


Чому варто читати:


Продовження пригодницької серії про вже знайомих читачам котів-вояків. Книги серії мають поціновувачів в Англії, США, Німеччині, Франції, Іспанії, Італії, Польщі, Чехії, Росії, Японії, Китаї… — понад 30 000 000 читачів й фанів у всьому світі!

На сторінці ви можете завантажити книгу Затемнення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Затемнення належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ерін Гантер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Затемнення - Ерін Гантер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам