Книги » Новинки » Очерети
Очерети
Fb2

Книга Очерети скачать fb2

Назва: Очерети Юзеф Лободовський
ISBN: 9786176927235
Мова: Украинский
Оригінальна назва: Komysze
Кількість сторінок: 464
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга

Скачать Очерети fb2

Короткий зміст книги Очерети - Юзеф Лободовський

Видавництво «Крок» та Інститут літератури мають приємність презентувати читачеві друге польське видання «Української трилогії» Юзефа Лободовського. «Очерети» (Komysze), «У станиці» (W stanicy) і «Зворотний шлях» (Droga powrotna) уперше вийшли друком у Лондоні в 1960-х роках. У Польщі їх не видавали аж до 2018 року, та й те видання вже практично на ринку недоступне. Незначний наклад швидко розійшовся. Звідки ж така тривала відсутність автора на батьківщині?


Юзеф Лободовський – це постать, яка викликала емоції. Молодий і гнівний поет був богемним ватажком – спочатку в Любліні, а потім у Варшаві – і запам’ятався неприборканим забіякою. Перед Другою світовою війною він був редактором лівих «пролетарських» часописів. Лободовський залишався під впливом революційних ідей, також демонстрував їх у своїй поезії та сповненій темпераменту публіцистиці. Однак реальність відносно швидко перевірила істинність пристрасно сповідуваних поглядів...

На сторінці ви можете завантажити книгу Очерети в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Очерети належить до жанру Художня література та супутня інформація, Історична проза. Електронна книга автора Юзеф Лободовський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Очерети - Юзеф Лободовський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам