Книги » Новинки » Ґудзики та мереживо. Книга 1
Ґудзики та мереживо. Книга 1
Fb2

Книга Ґудзики та мереживо. Книга 1 скачать fb2

Назва: 1 Пенелопа Скай
ISBN: 9786171505667
Мова: Українська
Оригінальна назва: Buttons and Lace
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Ґудзики та мереживо. Книга 1 fb2

Короткий зміст книги Ґудзики та мереживо. Книга 1 - Пенелопа Скай

Перл - молода приваблива дівчина, яку викрадають торговці людьми. На аукціоні її за шалені гроші купує справжній психопат Бонс, який тримає будинок рабинь. Вороги Бонса вриваються до цього будинку і забирають найдорожче - нову забавку.


Опинившись у маєтку Кроу, Перл сподівається, що нарешті буде на свободі. Але краса та норов бранки справляють на чоловіка неабияке враження. Кроу прагне, щоб Перл щиро захотіла залишитися з ним. Та дівчина не піддається його чарам, і він пропонує угоду: кожного разу, вдовольнивши бажання свого господаря, вона отримуватиме ґудзик. Коли Перл назбирає повний глечик - 365 ґудзиків, - вона вільна. А поки їх у неї лише сім…

На сторінці ви можете завантажити книгу Ґудзики та мереживо. Книга 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ґудзики та мереживо. Книга 1 належить до жанру Художня література та супутня інформація, Романтична література. Електронна книга автора Пенелопа Скай повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ґудзики та мереживо. Книга 1 - Пенелопа Скай
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам