Книги » Новинки » Грона гніву
Грона гніву
Fb2

Книга Грона гніву скачать fb2

Назва: Грона гніву Джон Стейнбек
ISBN: 9786175480731
Мова: Українська
Оригінальна назва: THE GRAPES OF WRATH
Кількість сторінок: 672
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Грона гніву fb2

Короткий зміст книги Грона гніву - Джон Стейнбек

«Грона гніву» — книга, яку критики назвали «хроніками Великої депресії», — оповідає історію сільської родини з Оклахоми, змушеної знятися з рідних місць і вирушити на Захід — у пошуках землі обіцяної, Каліфорнії.


Джон Стейнбек написав її, опираючись на особисті враження і спостереження за різким загостренням соціально-економічної ситуації у США наприкінці 1930-х рр. Улітку 1937 р. багато центральних штатів на захід від середньої течії Міссісіпі зазнали сильної посухи, яка спричинила вивітрювання ґрунту, так звані «пилові бурі». Тисячі фермерів і орендарів, які розорилися, полишали рідні місця у пошуках притулку та заробітку в долинах «золотого штату» Каліфорнії.


«Грона гніву» — історія конфлікту сильних і слабких, яка досліджує природу рівності й несправедливості, — стала одним із найвагоміших творів американської класики.

На сторінці ви можете завантажити книгу Грона гніву в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Грона гніву належить до жанру Художня література та супутня інформація, Сімейні саги. Електронна книга автора Джон Стейнбек повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Грона гніву - Джон Стейнбек
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам