Книги » Новинки » Тихий орендар
Тихий орендар
Fb2

Книга Тихий орендар скачать fb2

Назва: Тихий орендар Клеменс Мішлон
ISBN: 9786171502031
Мова: Українська
Оригінальна назва: THE QUIET TENANT
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Тихий орендар fb2

Короткий зміст книги Тихий орендар - Клеменс Мішлон

• Психологічний трилер про серійного вбивцю, розказаний його найближчими людьми


• Роман порівнюють з «Кімнатою» Емми Доног’ю, «Загубленою» Ґіліян Флінн та «Дівчиною в потягу» Поли Гоукінз


Ейден Томас — зразковий сім’янин. Усі, хто знайомий з ним, цінують його доброту й готовність прийти на допомогу. Утім, чоловік має одну страшну таємницю… Він викрадач і серійний убивця жінок.


Після смерті дружини Ейден разом із донькою Сесілією переїжджає в новий дім. Та вони тут не самі: з ними мешкає й остання Ейденова жертва — жінка, яку він називає Рейчел і видає за орендарку кімнати у своєму будинку. Чоловік упевнений, що після років страшного ув’язнення та тортур вона мовчатиме й навіть не спробує втекти. Але Рейчел втрачати нічого. Вона піде на все, щоб визволити себе, а також урятувати від Ейдена його доньку та жінку, на ім’я Емілі, яку вбивця обрав за наступну мішень. Ейденова таємниця ось-ось може бути розкрита…

На сторінці ви можете завантажити книгу Тихий орендар в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тихий орендар належить до жанру Художня література та супутня інформація, Трилер, Пригодницька література. Електронна книга автора Клеменс Мішлон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тихий орендар - Клеменс Мішлон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам