Книги » Новинки » Записано на кістках. Друге розслідування
Записано на кістках. Друге розслідування
Fb2

Книга Записано на кістках. Друге розслідування скачать fb2

Назва: Записано на кістках. Друге розслідування Саймон Бекетт
ISBN: 9786171502390
Мова: Українська
Оригінальна назва: Written in Bone
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Записано на кістках. Друге розслідування fb2

Короткий зміст книги Записано на кістках. Друге розслідування - Саймон Бекетт

Чи можна за самими лише обгорілими рештками тіла визначити, було це навмисне вбивство чи нещасний випадок? Кримінальний антрополог Девід Гантер, якого викликали на місце злочину під час відпустки в Шотландії, впевнений, що так. Однак складно розплутати справу без додаткових доказів. І лише коли хтось намагається знищити свідчення злочинів у нових пожежах, стає зрозуміло, що жертву вбито, а злочинець — один із присутніх на острові. Ба гірше: саме напередодні жахливої знахідки потужний шторм відрізав острів від зовнішнього світу. Хто в закритій спільноті міг вчинити таке звірство? Чи будуть ще жертви?


Тривога шириться серед мешканців острова, неначе той вогонь, і лише Девід Гантер та відставний інспектор Броуді можуть покласти цьому край, добравшись до правди…

На сторінці ви можете завантажити книгу Записано на кістках. Друге розслідування в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Записано на кістках. Друге розслідування належить до жанру Художня література та супутня інформація, Детектив і кримінальний роман. Електронна книга автора Саймон Бекетт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Записано на кістках. Друге розслідування - Саймон Бекетт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам