Книги » Новинки » Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый
Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый
Fb2

Книга Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый скачать fb2

Назва: Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый Аннейет Рюмке
ISBN: 9789668838408
Оригінальна назва: Annejet Ruemke. Verkenningen in de psychiatrie, een holistische benaderung. Met een bijdrage van Bram Tjaden en tekeningen van Sipke Huismans. – Uitgeverij Christofoor, 2004.
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2010
Формат: Електронна книга

Скачать Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый fb2

Короткий зміст книги Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый - Аннейет Рюмке

У книзі голландського психіатра Аннейет Рюмке популярно та доступно описуються картини психічних захворювань та їхня класифікація. Автор у своїй роботі спирається на цілісний розгляд людини, який базується на антропософії. Наведені приклади розтлумачують симптоматологію психічних розладів та проливають світло на різні можливості їхнього лікування. Книга в першу чергу призначена для психотерапевтів, соціальних психологів, медичних працівників та консультантів, які у своїй повсякденній практиці зустрічають та лікують людей, які страждають від проблем психічного характеру. Крім цього, книга може зацікавити тих, хто або сам, або в колі сім’ї чи друзів стикається з психіатричними проблемами та хотів би більше дізнатися про сучасні підходи до них та можливості їхнього вирішення. У перший том увійшли перші сім розділів книги, у другому томі будуть представлені вісім завершуючих розділів.

На сторінці ви можете завантажити книгу Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый належить до жанру Суспільство та соціальні науки, Соціальні послуги та соціальне забезпечення, кримінологія. Електронна книга автора Аннейет Рюмке повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Психиатрия. Целостный взгляд. Том первый - Аннейет Рюмке
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам