Книги » Новинки » Село не люди. Добити свідка
Село не люди. Добити свідка
Fb2

Книга Село не люди. Добити свідка скачать fb2

Назва: Село не люди. Добити свідка Люко Дашвар
ISBN: 9786171291874
Мова: Українська
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Село не люди. Добити свідка fb2

Короткий зміст книги Село не люди. Добити свідка - Люко Дашвар

Чотирнадцять років тому через інтриги і жадібність сільського магната Івана Залусківського згоріла Шанівка, постраждали селяни, та найбільше — Катерина, яка втратила всіх, кого любила. Чотирнадцять років Залусківський і Катерина не бачилися. Поки він багатів та міцнів, дівчина поступово втрачала свій особливий дар передбачення. І так би їхні дороги розійшлися назавжди. Якби одного дня на занедбаному шанівському обійсті школярка Стаська не знайшла... труп чоловіка.


Катерина знає, хто жертва і хто вбивця. Тепер її життю знову загрожує небезпека. Через наклеп Катерина й сама опиняється під підозрою. Вона нікому не вірить і майже ніхто не вірить їй. А той, хто розпочав смертельне полювання на Катерину, упевнений: порятунку їй немає. Розпочате багато років тому час довести до кінця...

На сторінці ви можете завантажити книгу Село не люди. Добити свідка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Село не люди. Добити свідка належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Люко Дашвар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Село не люди. Добити свідка - Люко Дашвар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам