Книги » Новинки » Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями
Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями
Fb2

Книга Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями скачать fb2

Назва: Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями Валентин Северинюк
ISBN: 9789661074346
Мова: Українська
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2014
Формат: Електронна книга

Скачать Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями fb2

Короткий зміст книги Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями - Валентин Северинюк

Структура словника тематична. Він має 16 розділів, визначених відповідно до головних сфер життєдіяльності людини — духовно-культурної, економічної, соціальної, суспільно-політичної. Прислів’я та приказки згруповано за різними значеннями, що пов’язані з людською індивідуальністю, звичками, рисами характеру, особистим та колективним досвідом, моральністю, освітою, соціальними цінностями, трудовою діяльністю, родинними зв’язками, історичною пам’яттю, релігією тощо.


Словник розрахований на широке коло читачів, представників різноманітних соціальних верств і професій: студентів та учнів, викладачів, підприємців, політиків, чиновників, митців та усіх небайдужих до народної мудрості, образного мислення та українського слова.

На сторінці ви можете завантажити книгу Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Валентин Северинюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тематичний словник популярних українських прислів’їв та приказок з коментарями - Валентин Северинюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам