Книги » Новинки » Темні часи
Темні часи
Fb2

Книга Темні часи скачать fb2

Назва: Темні часи Ерін Гантер
ISBN: 9786177385225
Мова: Українська
Оригінальна назва: Warriors cats. The Darkest Hour
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2016
Формат: Електронна книга
18

Скачать Темні часи fb2

Короткий зміст книги Темні часи - Ерін Гантер

Шоста книга серії світового бестселера «Коти-вояки».


Новий провідник Громового Клану разом із даром дев’яти життів отримує від пращурів-вояків загрозливе застереження: «Лев із тигром зустрінуться в битві, і кров запанує над лісом». Що означають пророчі слова Зореклану? Намагаючись розгадати цю загадку, Вогнезір робить усе можливе, аби захистити Громових котів від жорстокої помсти давнього ворога. Та він навіть і не підозрює, що тепер у його лапах не тільки майбутнє власного Клану, але й усього лісу.


Переклад з англійської — Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення — Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт».

На сторінці ви можете завантажити книгу Темні часи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Темні часи належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ерін Гантер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Темні часи - Ерін Гантер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам