Книги » Новинки » Голос давніх сновидінь
Голос давніх сновидінь
Fb2

Книга Голос давніх сновидінь скачать fb2

Назва: Голос давніх сновидінь Ольга Мігель
ISBN: 9786177660735
Мова: Українська
Кількість сторінок: 560
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга
18

Скачать Голос давніх сновидінь fb2

Короткий зміст книги Голос давніх сновидінь - Ольга Мігель

УКРАЇНСЬКЕ ФЕНТЕЗІ


Аліса звикла переховуватися й утікати від чудовиськ, які вже рік наступають на п’яти. Та вона точно не очікувала опинитися у світі, де магія — щось буденне, а на межі сну та смерті стоїть безкінечна стіна-в’язниця. Головну таємницю цього химерного місця знають лише сотня круків-магів, для яких джерелом чарівної сили є останній передсмертний подих. Але що робити, коли шлях додому закритий, а над новим домом нависла небезпека? Адже кошмари, які чекали свого часу тисячі років, кидають їй смертельний виклик...


Чому варто читати:


«Крук та Чорний Метелик» — це пригодницьке фентезі від української письменниці Ольги Мігель. З кожною новою сторінкою роману читач разом із головною героїнею занурюватиметься в атмосферу нового світу, розгадуватиме змови та підступи, щоб відхилити загрозу, рівних якій країна Ануара не бачила вже кілька тисяч років.

На сторінці ви можете завантажити книгу Голос давніх сновидінь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Голос давніх сновидінь належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ольга Мігель повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Голос давніх сновидінь - Ольга Мігель
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам