Книги » Новинки » Відгук темних сновидінь. Час фентезі
Відгук темних сновидінь. Час фентезі
Fb2

Книга Відгук темних сновидінь. Час фентезі скачать fb2

Назва: Відгук темних сновидінь. Час фентезі Ольга Мігель
ISBN: 9786177661527
Мова: Українська
Кількість сторінок: 560
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга
18

Скачать Відгук темних сновидінь. Час фентезі fb2

Короткий зміст книги Відгук темних сновидінь. Час фентезі - Ольга Мігель

УКРАЇНСЬКЕ ФЕНТЕЗІ


Коли магічний університет позаду, а майбутнє туманне, краще не вв’язуватись у сумнівні авантюри. Але кілька необережних кроків ставлять Алісу перед вибором, з якого починається небезпечна гра, де ставка ― доля цілого світу.


Вона була замкнена в сновидіннях тисячі років: божевільна чорна королева, що потонула в ілюзіях власного розуму. Тисячі літ вона ховалася в мареві: дивовижна біла королева зі срібним волоссям, яка зненавиділа саму себе. Але тепер замки з кривавої таємниці далекої епохи зірвані загадковим магом у масці! І смертельно небезпечна легенда знову ожила.


Чому варто читати:


«Відгук темних сновидінь» — довгоочікуване продовження трилогії «Крук та Чорний Метелик», в якому гучно вистрілюють загадки та легенди, закладені в першій частині. Стародавні таємниці світу сновидінь знову пробуджуються, вимагаючи розгадати секрети, заховані в тисячоліттях. А міжнародні політичні інтриги загрожують порушити впевненість країни Ануари в тому, що сотня магів-круків здатна стримати будь-кого від зазіхання на її державні кордони...

На сторінці ви можете завантажити книгу Відгук темних сновидінь. Час фентезі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Відгук темних сновидінь. Час фентезі належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ольга Мігель повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Відгук темних сновидінь. Час фентезі - Ольга Мігель
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам