Книги » Новинки » Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида
Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида
Fb2

Книга Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида скачать fb2

Назва: Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида Якоб Штрайт
ISBN: 9789668838149
Оригінальна назва: Jakob Streit. Ziehet hin ins gelobte Land. Der Weg des Volkes Israel von Abrahams Berufung bis zu Davids Traum. – Verlag Freies Geistesleben, 1983.
Кількість сторінок: 200
Рік видання: 2007
Формат: Електронна книга
16

Скачать Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида fb2

Короткий зміст книги Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида - Якоб Штрайт

У цій книжці представлені біблійні історії в переказі для дітей, покликані ввести дитину у світ Старого Завіту. Особливою ознакою оповідань Якоба Штрайта є насичена, образна мова, що з любов’ю поєднує деталі та серйозність і духовну велич біблійної історії. Завдяки цьому переказові зміст Старого Завіту відкривається навіть маленьким дітям. Книга є другою з трьох томів біблійних історій Якоба Штрайта й охоплює собою період від призвання Авраама до сна Давида.

На сторінці ви можете завантажити книгу Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида належить до жанру Художня література та супутня інформація, Легенди, міфі та казки. Електронна книга автора Якоб Штрайт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Идите в землю обетованную. Путь израильского народа от призвания Авраама до сна Давида - Якоб Штрайт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам