Книги » Новинки » Вишневі усмішки. Заборонені твори
Вишневі усмішки. Заборонені твори
Fb2

Книга Вишневі усмішки. Заборонені твори скачать fb2

Назва: Вишневі усмішки. Заборонені твори Остап Вишня
ISBN: 9786171217836
Мова: Українська
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2017
Формат: Електронна книга

Скачать Вишневі усмішки. Заборонені твори fb2

Короткий зміст книги Вишневі усмішки. Заборонені твори - Остап Вишня

Найкращі взірці самобутнього жанру, а також фейлетони Кам’янець-Подільського періоду творчості — у повному обсязі й без купюр! Твори Павла Михайловича Губенка (1889—1956), відомого під псевдонімом Остап Вишня, виходили мільйонними накладами, їх знали навіть неписьменні. Попри це, а може, саме через народну популярність українського автора було репресовано.


У радянські часи значна частина «усмішок» Остапа Вишні була заборонена чи понівечена редакторами від влади. До збірки увійшли як популярні відомі твори, так і ті, що не друкувалися за радянських часів!

На сторінці ви можете завантажити книгу Вишневі усмішки. Заборонені твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вишневі усмішки. Заборонені твори належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Остап Вишня повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вишневі усмішки. Заборонені твори - Остап Вишня
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам