Книги » Новинки » Песик і його страхи
Песик і його страхи
Fb2

Книга Песик і його страхи скачать fb2

Назва: Песик і його страхи Люсі Деніелс
ISBN: 9786177877775
Мова: Українська
Оригінальна назва: Animal Ark
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
9

Скачать Песик і його страхи fb2

Короткий зміст книги Песик і його страхи - Люсі Деніелс

Дві історії під однією обкладинкою!


Волонтери ветеринарної клініки Амелія і Сем протягом тижня мають доглядати лабрадорчика Коко. Бешкетливе щеня дуже неслухняне, отож може наразитися на небезпеку: у містечку з’явився таємничий собака-кусака! Діти віддають Коко до собачої школи, і до вишколу долучається лякливий песик їхньої однокласниці Блискітка. Чи вдасться друзям впоратися з собачими негараздами? І чи такий вже й небезпечний отой страшний кусака?


Чому варто читати:


Добрі та захоплюючі історії з серії «Історії порятунку» навчають дітей ставитися до тварин зі співчуттям, повагою та любов'ю. У Великобританії в цій серії видано вже понад 2 мільйони примірників книг.

На сторінці ви можете завантажити книгу Песик і його страхи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Песик і його страхи належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча література: книжки з картинками, тетради, концепції раннього навчання. Електронна книга автора Люсі Деніелс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Песик і його страхи - Люсі Деніелс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам