Книги » Новинки » Симбалайн
Симбалайн
Fb2

Книга Симбалайн скачать fb2

Назва: Симбалайн Євгенія Кононенко
ISBN: 9789666633487
Мова: Українська
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2015
Формат: Електронна книга

Скачать Симбалайн fb2

Короткий зміст книги Симбалайн - Євгенія Кононенко

Повість, чотири новели та поезії визнаного майстра короткого жанру об’єднані «вічною» тематикою — жінка у різних життєвих ситуаціях. Євгенія Кононенко часто пише про це, але «Симбалайн» навіть для неї — дуже особистісна, відверта та еротична книжка — тут має голос не лише внутрішня жінка, а й внутрішній чоловік Євгенії Кононенко.


Інший ракурс, здавалось би, буденних явищ, погляд за лаштунки того, з чим ми маємо справу ледь не щодня, а тому не бачимо серед цього справжніх причин «тектонічних» зламів у стосунках чоловіка та жінки. Євгенія Кононенко їх бачить...


Ця книжка — своєрідний емоційний пазл: після кожної новели — невеличка поезія «в тон», а на початку кожної — фрагменти малюнку, які складаються в цілісну картинку наприкінці книжки.




Ігор Бондар-Терещенко, Еспресо.TV: …вона розчинила у своїй прозі чарівну пігулку музичної радості навпіл з літературною і навіть мистецькою чутливістю.




Styler, 10 головних книг зими від українських авторів: «Симбалайн» Євгенії Кононенко — це повість і збірка оповідань, у назві якого, немов в одному з треків у ранньому альбомі Pink Floyd, зашифрована формула любові героїв. Звичної жорсткості автора, відомої своїми реалістичними текстами, протистоїть несподівана ностальгія за справжнім — ніжністю, любов’ю, поезією. До речі, оповідання в збірці чергуються віршами, й це також вперше для вічної чорнухи цього стилю.




Книга дня Інтернет-видання «Літакцент»


ТОП-10 книжкових новинок від українських письменників видання depo.ua


ТОП-5 найцікавіших книжкових новинок газети «20 хвилин»


ТОП-10 головних книг зими від українських авторів проекту Styler


ТОП-10 найкращих книжок року українських авторів від Forbes

На сторінці ви можете завантажити книгу Симбалайн в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Симбалайн належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література про сучасний спосіб життя. Електронна книга автора Євгенія Кононенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Симбалайн - Євгенія Кононенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам