Книги » Новинки » Найкраще подавати холодною
Найкраще подавати холодною
Fb2

Книга Найкраще подавати холодною скачать fb2

Назва: Найкраще подавати холодною Джо Аберкромбі
ISBN: 9786171507647
Мова: Українська
Оригінальна назва: Best Served Cold
Кількість сторінок: 784
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать Найкраще подавати холодною fb2

Короткий зміст книги Найкраще подавати холодною - Джо Аберкромбі

ВСЕСВІТ «ПЕРШОГО ЗАКОНУ»


• Дія роману «Найкраще подавати холодною» розгортається приблизно через три роки після подій оригінальної трилогії.


• Кіноадаптація «Найкраще подавати холодною» (Best Served Cold) від Skydance Media зараз знаходиться на стадії попереднього виробництва, а режисером стане Тім Міллер («Дедпул»). Сценарій написав Аберкромбі, а Монзу Муркатто зіграє Ребекка Фергюсон.


Великий герцог Орсо веде жорстоку боротьбу з Лігою Восьми. Поки армії спалюють ворожі міста, справжня битва відбувається в тіні: хто стане королем, вирішується зовсім не на полі бою.


Для Монзи Меркатто, найвідомішої найманки на службі в герцога Орсо, війна - це гарний спосіб заробити. Але замість нагороди від роботодавця Меркатто отримує смертельний удар. Проте вона вижила. Тепер ті семеро, що зрадили її, помруть. Чого б це не коштувало.


Її союзники - ненадійний п’яниця, підступний отруйник і північанин, який просто хоче зробити все правильно. Її вороги - більша частина країни. Герцог Орсо будь-що прагне довести справу до кінця...

На сторінці ви можете завантажити книгу Найкраще подавати холодною в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Найкраще подавати холодною належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фентезі. Електронна книга автора Джо Аберкромбі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Найкраще подавати холодною - Джо Аберкромбі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам