Книги » Новинки » ПОПІЛ
ПОПІЛ
Fb2

Книга ПОПІЛ скачать fb2

Назва: ПОПІЛ Льятцер ҐАРСІЯ
ISBN: 9786175530597
Мова: Українська
Оригінальна назва: LA POLS (CENIZAS)
Кількість сторінок: 76
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать ПОПІЛ fb2

Короткий зміст книги ПОПІЛ - Льятцер ҐАРСІЯ

Натхненний деякими текстами Стейнбека, автор заглиблюється в драму самотності, ізоляції та, насамперед, смерті. Його головний герой - слабкий, нестабільний, ба більше - досить агресивний юнак Жакоб, який не знає, як подорослішати, і живе, наче замурований у своїй ізоляції. Дізнавшись про смерть батька, він одразу ж забуває це й навіть не розповідає про неї своїй сестрі Рут, з якою тимчасово живе. Так починаються довгі півтора дня від смерті до поховання батька, які змінюють його стосунки з сестрою Рут і подругою Альбою, змушують їх жити на межі, протистояти суспільним умовностям.


П’єсу схвально зустріла публіка. «Попіл» отримав Премію критиків Барселони (2014) та Премію критиків Серрад’Ор (2015); був номінований на Премію Бутака за найкращий текст (2014). Прем’єра фільму на великому екрані відбулася у 2016 році разом з оригінальною музикою каталонського гурту «The New Raemon».

На сторінці ви можете завантажити книгу ПОПІЛ в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання ПОПІЛ належить до жанру Біографія, література та літературознавство, П'єси, сценарії. Електронна книга автора Льятцер ҐАРСІЯ повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу ПОПІЛ - Льятцер ҐАРСІЯ
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам