Книги » Новинки » Осиротілі музи.На небезпечній дорозі
Осиротілі музи.На небезпечній дорозі
Fb2

Книга Осиротілі музи.На небезпечній дорозі скачать fb2

Назва: Осиротілі музи.На небезпечній дорозі Мішель Марк БУШАР
ISBN: 9786175530665
Мова: Українська
Оригінальна назва: Les Muses orphelines. Le Chemin des passes-dangereuses
Кількість сторінок: 92
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Осиротілі музи.На небезпечній дорозі fb2

Короткий зміст книги Осиротілі музи.На небезпечній дорозі - Мішель Марк БУШАР

Ці діти сім’ї Танґе - дивні сироти. Їхній батько загинув на війні, мати кинула їх заради уявної Іспанії. У квітні 1965 року під час сімейної зустрічі, яка нагадує радше похорон, на поверхню виринають їхні давно замовчувані сімейні таємниці. У кожній родині одного разу прокидається театр крові.


За кілька годин до шлюбу молодшого брата троє братів опинилися на узбіччі дороги після автомобільної аварії. Карл, Амброзій та Віктор занурюються у свої дитячі спогади та дорослі клятви, шукають пояснень свого ставлення до загиблого багато років тому на цьому ж місці батька. І приходять до висновку, що все, що з ними відбувається, - плата за їхнє ставлення до батька.

На сторінці ви можете завантажити книгу Осиротілі музи.На небезпечній дорозі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Осиротілі музи.На небезпечній дорозі належить до жанру Біографія, література та літературознавство, П'єси, сценарії. Електронна книга автора Мішель Марк БУШАР повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Осиротілі музи.На небезпечній дорозі - Мішель Марк БУШАР
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам