Книги » Новинки » Чути українською. У світі звукі[у] і букв
Чути українською. У світі звукі[у] і букв
Fb2

Книга Чути українською. У світі звукі[у] і букв скачать fb2

Назва: Чути українською. У світі звукі[у] і букв Ольга Дубчак
ISBN: 9786177960118
Мова: Українська
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга

Скачать Чути українською. У світі звукі[у] і букв fb2

Короткий зміст книги Чути українською. У світі звукі[у] і букв - Ольга Дубчак

Чи знаєте ви, що голосних в українській мові приблизно в п’ять разів менше, ніж приголосних? Чи чули ви про нескладотворчі звуки? А про літеру Шредінгера? Чи відомо вам, що шиплячі постійно мімікрують під інші приголосні української мови?


Якщо чесно: ви все це знаєте. І навіть якщо вам здається, що ви гадки не маєте, за яким принципом слід вимовляти ті чи інші звуки, ваші мовна свідомість і мовленнєвий апарат роблять це бездоганно.


Книжка «Чути українською» не змушуватиме вас учити правила чи зубрити мовні закони. Це вже робила колись ваша вчителька української мови та літератури. Завдання книжки — пояснити, за якими правилами й закономірностями працює звукова система, а ще — чому наша абетка майже досконала. І, звісно, переконати вас, що українська мова — це надзвичайно цікаво, легко і місцями навіть корисно.

На сторінці ви можете завантажити книгу Чути українською. У світі звукі[у] і букв в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чути українською. У світі звукі[у] і букв належить до жанру Мова та мовознавство, Мова загалом та довідкова література. Електронна книга автора Ольга Дубчак повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чути українською. У світі звукі[у] і букв - Ольга Дубчак
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам