Книги » Новинки » Таємне озеро
Таємне озеро
Fb2

Книга Таємне озеро скачать fb2

Назва: Таємне озеро Карен Інґліс
ISBN: 9789669935663
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Secret Lake
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга
12

Скачать Таємне озеро fb2

Короткий зміст книги Таємне озеро - Карен Інґліс

Стелла та її молодший брат Том переїхали з Гонконгу до Лондона, де оселилися у великому будинку з садом. Але без друзів та звичних розваг їм дуже нудно. Лише регулярне загадкове зникнення сусідського пса Гаррі викликає певну зацікавленість. Одного дня діти натрапляють в саду на старий човен. І все б нічого, але поблизу немає жодної водойми! І чомусь Гаррі, вигулькнувши раптом нізвідки якраз у тому ж місці, виявився наскрізь мокрим.


Хіба за таких обставин у брата і сестри був шанс не поринути у пригоди? От вони і поринули у величезну загадкову нору, а опинилися у зовсім іншому світі, на березі мальовничого озера. Які дивовижні події на них там чекають? І чи вдасться дітям повернутися додому?

На сторінці ви можете завантажити книгу Таємне озеро в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємне озеро належить до жанру Художня література та супутня інформація, Легенди, міфі та казки. Електронна книга автора Карен Інґліс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємне озеро - Карен Інґліс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам