Книги » Новинки » П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах
П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах
Fb2

Книга П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах скачать fb2

Назва: П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах Мітч Елбом
ISBN: 9786171502574
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Five People You Meet In Heaven
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
12

Скачать П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах fb2

Короткий зміст книги П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах - Мітч Елбом

Яку роль може зіграти в житті людини випадкова зустріч? Чи справді вона випадкова? І яка загалом мета нашого існування? 83-річний ветеран Едді не надто переймався цими питаннями. Протягом багатьох років працюючи ремонтником у парку розваг, він з плином часу почувався дедалі самотнішим та давно втратив сенс існування.


Одного дня, намагаючись врятувати маленьку дівчинку, Едді гине. У раю він зустріне п’ятьох людей зі свого земного буття — рідних, знайомих і незнайомців. Ті нагадають старому чоловіку, де вони перетиналися, як він змінив їхні долі, а вони — його, а також допоможуть переосмислити земне буття і збагнути, навіщо він насправді жив.


Та Едді переймається лише одним: чи зміг він врятувати дитину? Відповідь на це питання він отримає від найнеочкуванішої людини…

На сторінці ви можете завантажити книгу П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Мітч Елбом повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах - Мітч Елбом
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам