Книги » Новинки » Тринадцята казка
Тринадцята казка
Fb2

Книга Тринадцята казка скачать fb2

Назва: Тринадцята казка Діана Сеттерфілд
ISBN: 9786171504035
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Thirteenth Tale
Кількість сторінок: 544
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Тринадцята казка fb2

Короткий зміст книги Тринадцята казка - Діана Сеттерфілд

Минуле Віди Вінтер, відомої письменниці, довгі роки залишалося загадкою для читачів і журналістів: численні версії своєї біографії вона легко і переконливо вигадує сама. Проте поважний вік і хвороба спонукають її нарешті розповісти правду. Записати свою справжню історію Віда пропонує Маргарет Лі. Чому вибір Віди впав саме на цю аматорку в жанрі біографії, у житті якої до того ж немає нічого незвичайного, крім однієї деталі?..


Тим не менш Маргарет приїздить у старовинний маєток Вінтер, де за кожними дверима прихована таємниця. Вона з головою поринає у чужі сімейні секрети. Але хто знає, чи не зустріне вона в коридорах старого будинку свого власного привида?

На сторінці ви можете завантажити книгу Тринадцята казка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тринадцята казка належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Діана Сеттерфілд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тринадцята казка - Діана Сеттерфілд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам