Книги » Новинки » Перекопане
Перекопане
Fb2

Книга Перекопане скачать fb2

Назва: Перекопане Ярослав Гадзінський
ISBN: 9786176928416
Мова: Українська
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Перекопане fb2

Короткий зміст книги Перекопане - Ярослав Гадзінський

Ярослав Гадзінський - поет урбаністично-натурфілософської лірики, дебютував на початку тисячоліття збіркою «48200» (2004). Наступна його книга «Мареwwwо» стала переможницею літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» (2007) в номінації «поезія».


Критика позиціонувала Я. Гадзінського то як автора нарочито урбаністичного спрямування, то порівнювала з українськими футуристами, то оголошувала співцем пластмаси. Всі сходилися на тому, що він - яскравий метафорист... Однак засвідчити авторську еволюцію повинна була б книга, якої очікували досить довго.


І от, після років нового досвіду і творчих шукань, - збірка перекопаного, переосмисленого, де присутня певна зміна поетики, де акцентується на соціальному й особистісному, на екологічних проблемах, проблемі знищення історичної спадщини в Києві, тут є вірші, зачеплені ворожими осколками...

На сторінці ви можете завантажити книгу Перекопане в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Перекопане належить до жанру Біографія, література та літературознавство, Поезія, Поезія окремих поетів. Електронна книга автора Ярослав Гадзінський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Перекопане - Ярослав Гадзінський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам