Книги » Новинки » Любов беззахисна як ніж
Любов беззахисна як ніж
Fb2

Книга Любов беззахисна як ніж скачать fb2

Назва: Любов беззахисна як ніж Олеся Мамчич
ISBN: 9786176928348
Мова: Українська
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Любов беззахисна як ніж fb2

Короткий зміст книги Любов беззахисна як ніж - Олеся Мамчич

Поетична книжка "Любов беззахисна як ніж" української поетеси Олесі Мамчич представляє доробок, насичений болем часів повномасштабного вторгнення від лютого 2022 року.


Олеся Мамчич (1981) - письменниця, перекладачка, редакторка з Києва. Навчалася на відділенні «Літературна творчість» Київського університету ім. Т. Шевченка, а також на річній стипендійній програмі в Ягеллонському університеті (Краків, Lane Kirkland Scholarship Program). Авторка кількох поетичних збірок, понад десяти книжок для дітей, а також численних публікацій у антологіях і літературній періодиці, в Україні й за кордоном. Тексти перекладені на 14 іноземних мов, вірші Мамчич для дітей за оновленою програмою вивчають у молодшій школі. Нагороди: Премія імені Лесі Українки (2022), BookForum Best Book Award (2021), (Топ Барабуки 2020) та ін.

На сторінці ви можете завантажити книгу Любов беззахисна як ніж в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Любов беззахисна як ніж належить до жанру Біографія, література та літературознавство, Поезія. Електронна книга автора Олеся Мамчич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Любов беззахисна як ніж - Олеся Мамчич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам