Книги » Новинки » ЧЕРВОНА ВОДА
ЧЕРВОНА ВОДА
Fb2

Книга ЧЕРВОНА ВОДА скачать fb2

Назва: ЧЕРВОНА ВОДА Юріца ПАВИЧИЧ
ISBN: 9786175530375
Мова: Українська
Оригінальна назва: Crvena voda
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать ЧЕРВОНА ВОДА fb2

Короткий зміст книги ЧЕРВОНА ВОДА - Юріца ПАВИЧИЧ

У вересні 1989 року в маленькому хорватському містечку під час рибальського фестивалю зникає сімнадцятилітня Сільва. Розслідування по гарячих слідах не дає жодних результатів. Тим часом бурхливі політичні події у Хорватії - падіння системи, соціальні зміни та війна - починають затьмарювати цей трагічний випадок, про нього всі згодом забувають, окрім Сільвиних родичів, які продовжують пошуки.


Роман «Червона вода» - це двадцятисемирічна історія однієї сім’ї, пошуку відповідей, доль людей, так чи інакше пов’язаних із Сільвією та її зникненням. Водночас це й майже тридцятилітня трагічна історія Хорватії, на тлі якої розвиваються події роману.


Роман Юріци Павичича «Червона вода» нагороджений французькою премією як найкращий перекладений кримінальний роман 2021 року.

На сторінці ви можете завантажити книгу ЧЕРВОНА ВОДА в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання ЧЕРВОНА ВОДА належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Юріца ПАВИЧИЧ повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу ЧЕРВОНА ВОДА - Юріца ПАВИЧИЧ
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам