Книги » Новинки » Родина у вогні
Родина у вогні
Fb2

Книга Родина у вогні скачать fb2

Назва: Родина у вогні Джаніка Оза
ISBN: 9786171505605
Мова: Українська
Оригінальна назва: A History of Burning
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Родина у вогні fb2

Короткий зміст книги Родина у вогні - Джаніка Оза

ЧОТИРИ ПОКОЛІННЯ. ТРИ СЕСТРИ. ОДНА РОЗДІЛЕНА НАЦІЯ.


У 1898 році індійського підлітка Пірбгая забирають з рідного села працювати на Східноафриканській залізниці. Далеко від дому хлопець здійснює жорстокий вчинок. Вуглинки того страшного дня розгоряються у полум’я, яке палахкотітиме протягом чотирьох поколінь на чотирьох континентах усе двадцяте століття.


Діти Пірбгая все життя мешкають в Уганді, тут народжуються й дорослішають три його онуки. Але в 1972 році військовий диктатор Іді Амін проголошує, що країна належить тільки етнічним угандійцям. Тож нащадки індійця Піргбая змушені покинути все, що мають, і тікати. Тепер три сестри розкидані по різних континентах.


Несподіваний лист змушує кожну з них замислитися, як далеко вона може зайти і кому готова кинути виклик, щоб вибороти собі місце у світі.

На сторінці ви можете завантажити книгу Родина у вогні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Родина у вогні належить до жанру Художня література та супутня інформація, Сімейні саги. Електронна книга автора Джаніка Оза повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Родина у вогні - Джаніка Оза
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам