Книги » Новинки » Ісландія. Північні дні опівночі
Ісландія. Північні дні опівночі
Fb2

Книга Ісландія. Північні дні опівночі скачать fb2

Назва: Ісландія. Північні дні опівночі Андрій Гладій
ISBN: 9786178257811
Мова: Українська
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Ісландія. Північні дні опівночі fb2

Короткий зміст книги Ісландія. Північні дні опівночі - Андрій Гладій

Північне сяйво, затишні різнобарвні хатинки посеред скель, вулкани й льодовики з назвами, які неможливо вимовити з першого разу. Це, мабуть, усе, що зринає в памʼяті, коли мова заходить про Ісландію. Просто таємнича країна на півночі… Андрій Гладій у своїй книжці «Ісландія. Північні дні опівночі» знайомить нас із країною по-справжньому.


Це книжка про незвідані ісландські стежки та потаємні місцини, недосяжні для ока мандрівників. Разом з Андрієм ви прогуляєтеся водоспадами й льодовиками, помилуєтеся північним сяйвом і фіордами, спостерігатимете за зміною пір року, пізнаєте ісландську мову та інші дивовижі острова, загубленого серед вод Атлантичного океану та рунистої мряковини Півночі.

На сторінці ви можете завантажити книгу Ісландія. Північні дні опівночі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ісландія. Північні дні опівночі належить до жанру Спосіб життя, хобі та дозвілля, Подорожі та відпочинок. Електронна книга автора Андрій Гладій повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ісландія. Північні дні опівночі - Андрій Гладій
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам