Книги » Новинки » Четвертий вимір. Черлене вино
Четвертий вимір. Черлене вино
Fb2

Книга Четвертий вимір. Черлене вино скачать fb2

Назва: Четвертий вимір. Черлене вино Роман Іваничук
ISBN: 9786178178000
Мова: Українська
Кількість сторінок: 424
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Четвертий вимір. Черлене вино fb2

Короткий зміст книги Четвертий вимір. Черлене вино - Роман Іваничук

В історичному романі «Четвертий вимір» ідеться про середину ХІХ століття, коли українська зброя мовчала, незалежність було втрачено, але молоді митці й інтелектуали заснували таємну політичну організацію, що ставила за мету відродження України. В центрі сюжету - життя українського математика, юриста і громадського діяча Миколи Гулака, який разом з Миколою Костомаровим заснував Кирило-Мефодіївське братство. Після арешту він, на відміну від Костомарова, відмовився засудити свою просвітницьку роботу й три роки провів у засланні в одиночній камері Шліссельбурзької фортеці в Петербурзі.


«Черлене вино» - роман про оборону Олеського замку 1431 року, коли польський король Ягайло взяв в облогу Луцьк. Захисники розуміють, що бій не рівний, але готові стати на смерть, щоб зостатися в історичній пам’яті лицарями, а не боягузами.

На сторінці ви можете завантажити книгу Четвертий вимір. Черлене вино в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Четвертий вимір. Черлене вино належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література про сучасний спосіб життя. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Четвертий вимір. Черлене вино - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам