Книги » Новинки » Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів
Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів
Fb2

Книга Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів Анна-Євгенія Янченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів
ISBN: 978-617-7960-47-7
Мова: Українська
Видавництво: Віхола
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів fb2

Короткий зміст книги Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів - Анна-Євгенія Янченко

Червоне, біле, рожеве, помаранчеве і навіть сіре. Тихе, кріплене чи ігристе. Солодке чи сухе. Старий Світ чи Новий? І це далеко не повний спектр опцій, на які варто зважати, обираючи пляшку вина до вечері. Складно?
Насправді ні. У цьому переконана Анна Євгенія Янченко, сомельє та авторка книжки “Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів”. Людина, яка знайде вам неймовірне вино за 1000 гривень і дуже добре — за 150 грн, сомельє, яка впевнена — дегустувати та розрізняти аромати й смаки вина можна навчити кожного.
У своїй книжці Анна Євгенія пояснює, як читати етикетку і обирати келихи, що таке декантер і звідки взялися таніни, розвіює міфи стосовно порошкових вин, пояснює, чим відрізняється Шампанське від Проссеко, що таке Петнат і хто зіпсував імідж Ламбруско. Вона описує найвідоміші винні регіони світу та пояснює, як винороби створюють вино і для чого витримувати вино в дубових бочках.
Бонус від авторки: річний квест винними сортами світу — від найвідоміших Мерло та Піно Нуар до таємничих Мараві та Нерелло Маскалезе.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів належить до жанру Вино. Виноробство. Електронна книга автора Анна-Євгенія Янченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вино без правил. Як пити круте вино і не залежати від думки винних снобів - Анна-Євгенія Янченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
28 серпня 2024 16:00
Книга "Вино без правил" Анни-Євгенії Янченко – це чудове введення у світ вина, яке заохочує читачів відмовитися від стереотипів і насолоджуватися справжнім смаком. Авторка з легкістю пояснює складні аспекти виноробства, роблячи їх доступними навіть для новачків. Рекомендую всім, хто хоче розширити свої знання про вино і навчитися насолоджуватися ним без зайвих упереджень!
Правовласникам