Книги » Новинки » Мурахи лізуть на дерево
Мурахи лізуть на дерево
Fb2

Книга Мурахи лізуть на дерево скачать fb2

Назва: Мурахи лізуть на дерево Катерина Завертайло
ISBN: 9786178209001
Мова: Українська
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Мурахи лізуть на дерево fb2

Короткий зміст книги Мурахи лізуть на дерево - Катерина Завертайло

Хто наважиться промовити слова «китайська кухня» на планеті, охопленій коронавірусом? Лише ті, кого завжди вабив до себе таємничий, екзотичний Далекий Схід з його чайними церемоніями та стародавньою культурою. А ще їжа - це той досвід, який дозволяє нам краще пізнати інших. Гастрономічні уподобання жителів інших країн часом зачаровують, а іноді можуть викликати цілковите несприйняття.


Перед вами - книжка, яка руйнує гастрономічні міфи і кличе в мандри, поки що віртуальні, але сподіваємося, що в майбутньому вони стануть реальністю. На її сторінках ви знайдете захопливі й сповнені гумору історії про життя в Китаї, дотик і тертя різних культур, строкате розмаїття страв з різних провінцій Піднебесної. Ви відчуєте укол ностальгії, якщо вже були в Китаї, або з подивом роздивитесь у собі паростки нової мрії - відвідати Пекін, аби скуштувати їхню знамениту качку. Бо в цій країні за великими казанами різної смакоти причаїлася тисячолітня історія.

На сторінці ви можете завантажити книгу Мурахи лізуть на дерево в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мурахи лізуть на дерево належить до жанру Спосіб життя, хобі та дозвілля, Кулінарія. Їжа та напої, Національна та регіональна кухня. Електронна книга автора Катерина Завертайло повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мурахи лізуть на дерево - Катерина Завертайло
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам