Книги » Новинки » Зваблення їжею з українським смаком
Зваблення їжею з українським смаком
Fb2

Книга Зваблення їжею з українським смаком Євген Клопотенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Зваблення їжею з українським смаком
ISBN: 978-617-7820-57-3
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Зваблення їжею з українським смаком fb2

Короткий зміст книги Зваблення їжею з українським смаком - Євген Клопотенко

Зваблення їжею з українським смаком" - це вже друга книжка відомого шеф-кухаря, кулінарного експерта та телеведучого Євгена Клопотенка, яка виходить у видавництві #книголав
Автор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні і викласти його у новій книжці. У ній — 70 авторських рецептів давніх страв, які розділено на 9 розділів. Ви дізнаєтесь як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.
Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.
«Українська кухня багатогранніша, ніж нам здається. Ми знаємо лише 15 відсотків того, що є насправді. І це трохи смішно, бо за стільки років люди не доклали жодних зусиль, щоб її вивчити. Сприймали її досить поверхово. А вона глибша, серйозніша та менш стереотипна, ніж ми думаємо. Українська кухня може дивувати. Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням». На сторінці ви можете завантажити книгу Зваблення їжею з українським смаком в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зваблення їжею з українським смаком належить до жанру Рецепти від знаменитостей. Електронна книга автора Євген Клопотенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зваблення їжею з українським смаком - Євген Клопотенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
23 серпня 2024 18:22
"Зваблення їжею з українським смаком" Євгена Клопотенка – це справжнє кулінарне відкриття, яке поєднує традиційні українські рецепти з сучасним підходом до гастрономії. Автор майстерно передає атмосферу української кухні, надихаючи читачів експериментувати та відкривати нові смаки. Книга не лише про приготування їжі, а й про любов до кулінарії та рідної культури.
Правовласникам