Книги » Новинки » Долорес Клейборн
Долорес Клейборн
Fb2

Книга Долорес Клейборн скачать fb2

Назва: Долорес Клейборн Стівен Кінг
ISBN: 9786171506879
Мова: Українська
Оригінальна назва: Dolores Claiborne
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать Долорес Клейборн fb2

Короткий зміст книги Долорес Клейборн - Стівен Кінг

Такого Кінга ви ще не читали! Коли Віра Донован, одна з найбагатших і найнепривітніших мешканок острова Літл-Тол у штаті Мен, раптово помирає, підозра одразу ж падає на її економку і доглядальницю Долорес Клейборн. Долорес не вперше стикається з такою недовірою. Місцеві пліткарі звинувачують її у вбивстві власного чоловіка багато років тому. Тоді він загадково загинув під час сонячного затемнення. Тож чи не забагато випадкових смертей на одну людину?


Долорес Клейборн починає говорити. Це її натхненна, інтимна та болісна сповідь про найтемніші таємниці, приховані в минулому. У які б шторми її не кидало життя, вона завжди була готова захистити того, кого любить. За будь-яку ціну.

На сторінці ви можете завантажити книгу Долорес Клейборн в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Долорес Клейборн належить до жанру Художня література та супутня інформація, Фантастика. Електронна книга автора Стівен Кінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Долорес Клейборн - Стівен Кінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам