Книги » Новинки » Льов Ї передає листа
Льов Ї передає листа
Fb2

Книга Льов Ї передає листа скачать fb2

Назва: Льов Ї передає листа Тянь Сіньсінь
ISBN: 9786178209124
Мова: Українська
Оригінальна назва: 柳毅传书
Кількість сторінок: 44
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга

Скачать Льов Ї передає листа fb2

Короткий зміст книги Льов Ї передає листа - Тянь Сіньсінь

Китайська музична драма - це театральне мистецтво, що поєднує спів, декламацію, акторську майстерність, танець, акробатику, бойові мистецтва, пантоміму. Вона зародилася в глибоку давнину, а зараз в Китаї нараховується більше трьох сотень унікальних видів місцевих опер.


«Льов Ї передає листа» - адаптація оригінальної п’єси репертуару Кантонської опери.Це легенда про те як одного разу, за часів династії Тан, вчений Льов Ї знайомиться з пастушкою, яка виявляється Драконовою царівною. Історія прославляє вірність і прагнення до щасливого кохання.


Кантонська опера входить в список нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО і вважається однією з наймелодійніших. Зародилася у сучасній провінції Ґвандон, а завдяки виконанню на кантонському діалекті цей жанр опери став популярним також у Гонконгу, Макао та Південно-Східній Азії.


В книзі ви також:


знайдете художній аналіз лібрето п’єси


зрозумієте символіку твору


дізнаєтеся на яких музичних інструментах грають під час вистав


побачите які костюми одягають актори

На сторінці ви можете завантажити книгу Льов Ї передає листа в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Льов Ї передає листа належить до жанру Мистецтво, Театральне (сценічне) мистецтво, Інші сценічні мистецтва. Електронна книга автора Тянь Сіньсінь повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Льов Ї передає листа - Тянь Сіньсінь
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам