Книги » Новинки » У черзі за святою водою. Есеї
У черзі за святою водою. Есеї
Fb2

Книга У черзі за святою водою. Есеї скачать fb2

Назва: У черзі за святою водою. Есеї Євгенія Кононенко
ISBN: 9786177251148
Мова: Українська
Кількість сторінок: 201
Рік видання: 2015
Формат: Електронна книга

Скачать У черзі за святою водою. Есеї fb2

Короткий зміст книги У черзі за святою водою. Есеї - Євгенія Кононенко



«У черзі за святою водою» - це книга смислів, спостережень і цікавих розмов, які дають можливість по-іншому подивитись на, здавалося, би пересічні явища, зазирнути за лаштунки того, з чим стикаємося ледь не щодня або побачити зріз чогось маловідомого: від McDonalds’a, Катерини ІІ, Гоголя, Вінсента ван Гога та Депардьє до гендерних питань і математики, еротики та кухні в українському побуті, оргазм і кохання, нащадка Чінгізхана, поетично-джазового перформанса та «своєї» України.


Місце кожного тексту в цій книзі, їхня послідовність та відповідність певним розділам - не випадкові. Одна новела і 25 есеїв відібрані з понад 40 та сформовані в чотири смислові розділи: «Тендер на бренди», «Моя Україна», «Ерос у вишиванці» та «Подорожній посту не держить». А щоби читачу легше було налаштуватися на відповідну «хвилю», книга та кожен розділ починаються і закінчуються поезіями Авторки чи її перекладами кількох інших поетів.

На сторінці ви можете завантажити книгу У черзі за святою водою. Есеї в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання У черзі за святою водою. Есеї належить до жанру Художня література та супутня інформація, Біографічна художня література. Електронна книга автора Євгенія Кононенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу У черзі за святою водою. Есеї - Євгенія Кононенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам