Книги » Новинки » Утрьох на гойдалці
Утрьох на гойдалці
Fb2

Книга Утрьох на гойдалці скачать fb2

Назва: Утрьох на гойдалці Луїджі ЛУНАРІ
ISBN: 9786175530559
Мова: Українська
Оригінальна назва: TRE SULL’ALTALENA
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Утрьох на гойдалці fb2

Короткий зміст книги Утрьох на гойдалці - Луїджі ЛУНАРІ

Ніколи не мріяли про незбагненно-метафізичний холодильник, схожий на печеру Аладдіна? Хочете пива? Будь ласка. Гарячого шоколаду? Без проблем. Саме з такими незрозумілими речами зіткнулися персонажі п’єси «Утрьох на гойдалці», і кожен із них відреагував на ситуацію по-своєму: з гумором, зі страхом, з науковою цікавістю. У цій філософській комедії український глядач (читач) має справу з сучасною версією традиційної Комедії дель арте.


Луїджі Лунарі почав працювати над цією комедією, побившись об заклад, що за лічені дні напише симпатичний і беззмістовний твір, де люди годину-півтори розмовлятимуть ні про що. Парі він програв. Після дебютного показу на сцені Авіньйонського фестивалю п’єса «Утрьох на гойдалці» набула статусу шедевра і згодом почала мандрувати світом у перекладі 27 мовами.

На сторінці ви можете завантажити книгу Утрьох на гойдалці в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Утрьох на гойдалці належить до жанру Біографія, література та літературознавство, П'єси, сценарії. Електронна книга автора Луїджі ЛУНАРІ повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Утрьох на гойдалці - Луїджі ЛУНАРІ
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам