Книги » Новинки » Молодь без Бога
Молодь без Бога
Fb2

Книга Молодь без Бога скачать fb2

Назва: Молодь без Бога Одьон фон Горват
ISBN: 9786176144618
Мова: Українська
Оригінальна назва: Jugend ohne Gott
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать Молодь без Бога fb2

Короткий зміст книги Молодь без Бога - Одьон фон Горват

Ця книжка - про підлітків, про підростаючу передвоєнну пронацистську німецьку молодь, для якої поняття справедливості, чесності, правди абсолютуно викривлені й цілком спотворені. Ці молоді люди - засліплені «нацистськими ідеями» й не усвідомлюють, що несуть загрозу навколишнім і цілому людству.Їхні батьки в цьому з ними заодно - вони легко дають опанувати себе, свій світ,свої думки нацистській диктатурі, її пропагандистським формулюванням.


Однак у романі все ж відбувається протистояння. Кульмінацією є вбивствоодним учнем іншого і звинувачення в цьому третього. Учитель, який через своємовчання також винен у вбивстві школяра, усе ж зважується говорити правдуй боронити її. Зрештою, життя без правди й так не має жодного сенсу.


Бог у романі Одьона фон Горвата - уособлення правди, справедливості, толерантного ставлення до інших. Нацистська молодь живе і зростає без правди, легко даючи засліпити себе брехнею й обманом, націонал-соціалістичною пропагандою, що без угаву лунає гучними гаслами та закликами з радіо, тодішнього головного масмедіа.

На сторінці ви можете завантажити книгу Молодь без Бога в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Молодь без Бога належить до жанру Художня література та супутня інформація, Пригодницька література. Електронна книга автора Одьон фон Горват повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Молодь без Бога - Одьон фон Горват
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам