Книги » Новинки » Людолови. Том 1
Людолови. Том 1
Fb2

Книга Людолови. Том 1 скачать fb2

Назва: Людолови. Том 1 Зінаїда Тулуб
ISBN: 9786178178529
Мова: Українська
Кількість сторінок: 560
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга

Скачать Людолови. Том 1 fb2

Короткий зміст книги Людолови. Том 1 - Зінаїда Тулуб

Поворотна віха в українській історичній романістиці. Саме так назвали твір «Людолови» дослідники.


Першочергово задумавши його як біографію гетьмана Сагайдачного, Зінаїда Тулуб зрештою розгорнула перед читачем значно масштабніше епічне полотно. Шляхта, старшини та вільні козаки Дикого поля. Повсякденна боротьба за свої права й козацькі походи в далекі краї.


У першому томі ми зустрічаємо Петра Сагайдачного, що повертається з походу, в домі своєї нареченої Насті. На долю закоханих випадає страшне випробування: дівчину під час чергового набігу викрадають і поневолюють татари. Персональні історії переплітаються з видатними історичними подіями - заснування Київського братства, організація друкарні при Києво-Печерській лаврі та плани походу на Каффу. Авторка змальовує багатошарову панораму життя XVII століття в Україні.

На сторінці ви можете завантажити книгу Людолови. Том 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Людолови. Том 1 належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Зінаїда Тулуб повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Людолови. Том 1 - Зінаїда Тулуб
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам