Книги » Новинки » Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше!
Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше!
Fb2

Книга Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше! скачать fb2

Назва: Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше! Решма Саджані
ISBN: 9786177561292
Мова: Українська
Оригінальна назва: Brave, not Perfect
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
16

Скачать Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше! fb2

Короткий зміст книги Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше! - Решма Саджані

Занадто багато з нас почуваються розчавленими під тягарем своїх очікувань. Ми постійно намагаємося догодити всім і в усьому. Нас мучить безсоння, роздуми про те, чи ми часом когось не образили, й це спричинює нам дискомфорт. Зрештою ми виросли жінками, які бояться невдач. Настав час розправитися зі страхами, які глушать наші мрії і звужують наш світ, а також знижують наш шанс на щастя.


Вибравши сміливість, а не досконалість, ми відстоюватимемо свою позицію, залишивши позаду те, що робить нас нещасними, і відважимося досягнути того, чого щиро і пристрасно хочемо. Досконалість направить нас на безпечний шлях, проте сміливість дасть досягнути бажаного. У книзі «Недосконала, проте смілива» Решма Саджані ділиться міркуваннями і практиками, як відмовитися від потреби в досконалості й стати сміливими. Будучи сміливою, хоча й недосконалою, кожна з нас може стати творцем свого найповнішого, найсміливішого і найрадіснішого життя.





На сторінці ви можете завантажити книгу Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше! в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше! належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради, Практичні поради: лайфхаки, корисні підказки. Електронна книга автора Решма Саджані повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Недосконала, проте смілива. Менше стережися, більше лажай. Живи сміливіше! - Решма Саджані
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам