Книги » Новинки » Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло
Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло
Fb2

Книга Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло скачать fb2

Назва: Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло Макс Кідрук
ISBN: 9786171272927
Мова: Українська
Кількість сторінок: 512
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
16

Скачать Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло fb2

Короткий зміст книги Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло - Макс Кідрук

Книга з унікальним мобільним додатком та доповненою реальністю!


Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися.


Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

На сторінці ви можете завантажити книгу Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло належить до жанру Художня література та супутня інформація, Наукова фантастика. Електронна книга автора Макс Кідрук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Доки світло не згасне назавжди. #ДокиСвітло - Макс Кідрук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам