Книги » Новинки » Дослідник
Дослідник
Fb2

Книга Дослідник скачать fb2

Назва: Дослідник Кетрін Ранделл
ISBN: 9789669825889
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Explorer
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2020
Формат: Електронна книга
12

Скачать Дослідник fb2

Короткий зміст книги Дослідник - Кетрін Ранделл

Після аварії літака віч-на-віч із амазонськими лісами опиняється четверо дітей. Але вони не здаються і намагаються вижити, добувають їжу й вогонь, майструюють пліт і досліджуюють скелі. Таємнича мапа, знайдена випадково, приводить їх до зруйнованого міста, де вони стикаються з несподіванкою. Що ж це буде: омріяний порятунок чи надзвичайна небезпека? Цього дітлахи поки не знають…


Авторка написала книжку після того, як сама побувала в лісах Амазонії і спробувала там виживати в дикій природі. Тож у книжці безліч цікавих фактів і корисних знань для юних дослідників, які марять пригодами.

На сторінці ви можете завантажити книгу Дослідник в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дослідник належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: бойовики та пригодницька література. Електронна книга автора Кетрін Ранделл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дослідник - Кетрін Ранделл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам