Книги » Новинки » Гессі
Гессі
Fb2

Книга Гессі скачать fb2

Назва: Гессі Наталія Матолінець
ISBN: 9789669824769
Мова: Українська
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2018
Формат: Електронна книга

Скачать Гессі fb2

Короткий зміст книги Гессі - Наталія Матолінець

У затишному світі, що нагадує часи Belle Époque, де люди дбають передусім про мистецькі насолоди, танцювальні вечірки й вишукані манери, живе 15-річна Гестія Амалія. Проте її життя незбагненним чином перетинається з іншим світом — невидимим, але вловлюваним у химерних подіях і яскравих снах. І чим далі, то більше Гессі розуміє: вона має розгадати хитросплетіння цих світів — лише тоді сповна пізнає себе…


Дівчина балансує між очікуваннями інших і тим, до чого озивається її серце, але рано чи пізно доведеться обирати. Це історія довгих пошуків і неминучих потрясінь. Історія давніх богів, долі яких вплелися в життя людей. І про те, що закохатися до нестями можна, просто побачивши очі, які до тебе всміхаються. Розповідь про звичайну дівчинку та її незвичайну внутрішню магію.

На сторінці ви можете завантажити книгу Гессі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гессі належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Наталія Матолінець повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гессі - Наталія Матолінець
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам