Книги » Новинки » Викрадачі снігу
Викрадачі снігу
Fb2

Книга Викрадачі снігу скачать fb2

Назва: Викрадачі снігу Анастасія Нікуліна
ISBN: 9789669827715
Мова: Українська
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Викрадачі снігу fb2

Короткий зміст книги Викрадачі снігу - Анастасія Нікуліна

Дев’ятилітній Річі понад усе любить свого дідуся, який замінив йому всю родину. Він як ніхто розуміє і підтримує онука, а ще розповідає найцікавіші історії! Про чорноборців — воїнів, які протистоять Вогняним Велетам. Про різдвяних «павуків», які оберігають від Темряви. І про те, що колись були морозні та сніжні зими, а не тоскна мряка, яка тягне з людей життя й віру в диво.


Коли напередодні Різдва дідусь опиняється в лікарні, Річі вирішує врятувати його. Для цього потрібно просто знайти й викрасти сніг. І допомогти в цьому можуть лише міфічні чорноборці!

На сторінці ви можете завантажити книгу Викрадачі снігу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Викрадачі снігу належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: бойовики та пригодницька література. Електронна книга автора Анастасія Нікуліна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Викрадачі снігу - Анастасія Нікуліна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам