Книги » Новинки » Мрія метелика
Мрія метелика
Fb2

Книга Мрія метелика скачать fb2

Назва: Мрія метелика Лія Щеглова
ISBN: 9786171273573
Мова: Українська
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга

Скачать Мрія метелика fb2

Короткий зміст книги Мрія метелика - Лія Щеглова

Він з’явився в її житті раптово. І вибухнув вулкан пристрасті. Дорослий, досвідчений, забезпечений і загадковий. За майже два роки їхніх бурхливих стосунків вона не дізналася про нього нічого. А потім він зник. Забравши з собою все. Навіть її душу. Сенсу жити більше не було. Вона, як метелик, згоріла на попіл у полум’ї пристрасті. А потім — випадкова зустріч із Сергієм. Одруження, нормальне життя з нормальним чоловіком. Якого вона ніколи не кохала й не цінувала. Доки він не зник… Де він? І що відбувається?


Здається, історія йде по колу. Усе повторюється знову. Але крила метелика не можуть згоріти двічі. І справжнє кохання трапляється лише одного разу. Один раз на все життя.

На сторінці ви можете завантажити книгу Мрія метелика в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мрія метелика належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова та епістолярна. Електронна книга автора Лія Щеглова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мрія метелика - Лія Щеглова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам