Книги » Новинки » Календарно-обрядові пісні. Випуск 2
Календарно-обрядові пісні. Випуск 2
Fb2

Книга Календарно-обрядові пісні. Випуск 2 Народна творчість (Фольклор) скачать fb2

Назва: Електронна книга Календарно-обрядові пісні. Випуск 2
ISBN: SMP2200000103437
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Календарно-обрядові пісні. Випуск 2 fb2

Короткий зміст книги Календарно-обрядові пісні. Випуск 2 - Народна творчість (Фольклор)

Календарно-обрядові пісні – це вікові традиції народної творчості, у яких відображається співоча душа українців. Русалки, святий Миколай, Купало – персонажі з улюблених свят дитинства. Мелодійність, ритмічність, проста лексика, багатство порівнянь – усе це гармонійно поєднано у календарно-обрядових піснях.
  На сторінці ви можете завантажити книгу Календарно-обрядові пісні. Випуск 2 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Календарно-обрядові пісні. Випуск 2 належить до жанру Народна поетична творчість. Електронна книга автора Народна творчість (Фольклор) повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Календарно-обрядові пісні. Випуск 2 - Народна творчість (Фольклор)
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
12 серпня 2024 19:11
Книга "Календарно-обрядові пісні. Випуск 2" є безцінним джерелом народної творчості, яке занурює читача в багатство українського фольклору. Її збірка пісень відображає глибокі традиції та обряди, що супроводжують важливі моменти в житті людини. Ця робота не лише зберігає культурну спадщину, а й надихає нові покоління знайомитися з рідною історією та звичаями.
Правовласникам